contact-desktop

“Het fijnste cadeautjeshuis van Vlaanderen”, zo omschrijven Kim Hardy en Kim Severy hun bedrijf Mamzel. Met de hulp van bpost sturen ze jaarlijks 10.000 pakjes én een heleboel good vibes de deur uit. Iedereen blij!

“We zijn heel kleinschalig begonnen, in mijn woonkamer”, vertelt Kim Hardy. “In 2010 verhuisden we naar een nieuwe locatie en zetten we de stap naar e-commerce. Vanaf dan is alles snel gegaan.”

Supersnel verzonden

“We hebben toen Shipping Manager van bpost in onze website geïntegreerd”, vult Kim Severy aan. “Vroeger moesten we alle verzendetiketten met de hand schrijven, nu verloopt alles automatisch. We kunnen nu supersnel etiketten afdrukken en zendingen verwerken. Een grote stap vooruit!”

“Het persoonlijke contact en het vertrouwen dat de postbodes uitstralen, sluiten perfect aan bij onze visie.”
kim
- Kim Hardy
 
“De goede service van bpost draagt bij aan het succes van Mamzel.”
kim
- Kim Hardy

Flexibel geleverd

“Nog een handige tool van bpost is Track & Trace”, legt Kim Hardy uit. “Als een pakje hier vertrekt, krijgt de klant een code in zijn mailbox om zijn zending te volgen.” Die klant kan bovendien kiezen of hij zijn bestelling thuis geleverd krijgt, in een afhaalpunt of in een pakjesautomaat. “Niet iedereen is thuis als de postbode langskomt. Dan is het handig als je na het werk aan een bpost-afhaalpunt kunt passeren of ’s avonds laat nog terecht kunt aan een pakjesautomaat.”

Persoonlijk contact en vertrouwen

“Toch is het belang van een thuislevering niet te onderschatten”, beklemtoont Kim Hardy. “We besteden veel zorg aan de verpakking en verzending. Snelheid en service zijn belangrijk, maar wat ons écht onderscheidt, zijn de warmte en de good vibes die we in ons werk steken. Het persoonlijke contact en het vertrouwen dat de postbodes uitstralen, sluiten daar perfect bij aan.”

Kim Severy: “De chauffeur van bpost komt hier elke dag over de vloer. We kennen hem goed en dat schept vertrouwen. Ook met onze commerciële contactpersoon klikt het heel goed. En als er IT-problemen zijn, krijgen we direct hulp. De goede service van bpost draagt bij aan het succes van Mamzel.”

products

Over Mamzel

Mamzel verkoopt ‘fijne kadootjes ook voor jezelf’: van interieurspullen tot modeaccessoires. Het doet dat via z’n eigen webshop en via ‘Mamzellen’, een netwerk van honderd vrouwen die aan huis komen voor een Mamzel-party met toffe cadeautjes. Mamzel verkoopt ook aan bedrijven.

www.mamzel.eu