contact-desktop

Samen met haar ouders Christian en Myriam runt Laurence Paquot kledingketen Buissonnière. “Onze trouwe klantenkring koopt ook via onze e-shop. De betrouwbaarheid van bpost is dan een belangrijke troef.”

In 1983 begon Myriam zelfgemaakte kinderkleding te verkopen. Het begin van een solide familiebedrijf met vestigingen in Waver, Sint-Genesius-Rode, Gent en Kortrijk. In 2008 kwam daar een e-shop bij. Dochter Laurence: “De e-shop fungeert als etalage voor de fysieke winkels. Klanten die ver weg wonen of geen tijd hebben op onze openingsdagen, kopen vaak in de e-shop.”

Vertrouwen uitstralen

Voor de levering van online aankopen doet Buissonnière een beroep op bpost. Christian: “Uit onze marktstudie bleek dat bpost de beste prijs-kwaliteitverhouding had. Bovendien kennen onze klanten hun postbode. Hij of zij straalt vertrouwen uit, en dat sluit mooi aan bij ons, al even betrouwbare merkimago.”

“De postbode straalt vertrouwen uit. Dat sluit mooi aan bij ons, al even betrouwbare merkimago.”
Christian Goethals
- Christian Goethals
 
“Dankzij bpost leveren we meestal vroeger dan afgesproken. Een aangename verrassing voor onze klanten.”
Christian Goethals
- Christian Goethals

Een aangename verrassing

De samenwerking tussen Buissonnière en bpost verloopt rimpelloos. “De specialisten van bpost hebben ons vanaf de opstart van de e-shop gesteund met hun ideeën en ervaring. Momenteel bekijken we de mogelijkheid om Shipping Manager te integreren. Dat zal onze job een stuk eenvoudiger maken én we zullen klanten meer leveringsmogelijkheden kunnen bieden. Uiterlijk merkt de klant trouwens geen verschil, want Shipping Manager is helemaal geïntegreerd in de website van Buissonnière”, vertelt Laurence.

products

Over Buissonnière

Buissonnière is een kledingketen met hoofdzetel in Waver. Naast verkooppunten in Waver, Sint-Genesius-Rode, Gent en Kortrijk, heeft Buissonnière ook een webshop. Per jaar verstuurt Buissonnière tot 4.000 zendingen.

www.buissonniere.com