contact-desktop

De onderneming @traction is het full service grafisch bureau van Stefan en Andy. Voor actiecampagnes van regionale klanten grijpen ze vaak terug naar Distripost, de huis-aan-huisbedeling van bpost.

Meer dan 20 jaar hebben ze op de teller staan, Stefan en Andy van @traction. Grafisch ontwerp, digitaal printen, belettering… de twee zaakvoerders bieden een breed gamma diensten aan. “Ook huis-aan-huisbedeling”, zegt Stefan.

Regionale actiecampagnes

“We gebruiken het vooral voor de lokale actiecampagnes van onze klanten”, zegt Stefan over z’n keuze voor huis-aan-huisbedeling. “Als er iets te doen is bij onze klant, zoals een opendeurdag, is het de ideale manier om de actiefolders te verspreiden. Wij kiezen waar de folders in de bus vallen, aan de opkomst zie je meteen of de campagne een succes is of niet.”

“Distripost is ideaal om actiefolders te verspreiden. Aan de opkomst zie je meteen of de campagne een succes is of niet.”
Stefan Celis
- Stefan Celis
 
“We hebben een Distripost-account en regelen alles heel makkelijk online. Een enorm pluspunt.”
Stefan Celis
- Stefan Celis

Beste prijs-kwaliteit

Voor huis-aan-huisbedelingen heeft @traction in het verleden ook al met andere leveranciers samengewerkt. Toch is er – naast het gemak – nog een specifieke reden waarom ze nu steevast voor bpost kiezen. “bpost biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. De prijs is vergelijkbaar met die van anderen, maar de kwaliteit van de bedeling is veel beter. We raden onze klanten dus altijd Distripost aan”, besluit Stefan.

products

Over @traction

@traction is het full service grafisch reclame- en communicatiebureau van Stefan en Andy. De services die het bureau uit Ekeren aanbiedt zijn onder meer grafisch ontwerp, digitaal printen, belettering, mailings en huis-aan-huisbedeling.

www.attraction.be