contact-desktop

Het grootste gamma sterrenkundige producten in België, daarvoor moet je in Astroshop Urania zijn. Of in z’n webshop. Pakjes versturen doet de astroshop met de online verzendtool van bpost.

Of het nu een boek, wereldbol, weerstation of telescoop is, in Astroshop Urania hebben ze het allemaal. Je vindt de astroshop in de onthaalruimte van de Volkssterrenwacht Urania in Hove, maar ook online.

Oplossing op maat

Pakjes versturen doen ze bij Astroshop Urania met bpost. Marc: “Vooral de prijs is een doorslaggevende factor om met bpost samen te werken. Hun verzendkosten zijn beduidend lager dan bij andere pakjesleveranciers. En voor het volume aan pakjes dat wij versturen, is de online verzendtool van bpost een ideale oplossing. Ik denk dat we op jaarbasis zo’n 300 pakjes versturen, dan kun je dat makkelijk manueel doen.”

“De verzendkosten van bpost zijn beduidend lager dan bij andere pakjesleveranciers.”
Marc
- Marc Van den Broeck

Vooral thuislevering

De meeste e-klanten van Astroshop Urania kiezen voor thuislevering. Marc merkt op dat klanten het zeer belangrijk vinden dat hun pakje door de postbode geleverd wordt. “Ze herkennen die persoon, hij straalt vertrouwen uit. Vaak kennen ze hun postbode zelfs persoonlijk. Toch is het ook leuk als je ook andere leveringsmethodes, zoals afhaalpunten, kunt aanbieden. Klanten kunnen hun pakje dan makkelijk na hun werk oppikken.”

 
“In geen tijd is een pakje verstuurd. Als ik inlog, staan mijn verzendgegevens klaar.”
Marc
- Marc Van den Broeck

In geen tijd verstuurd

Marc heeft een account aangemaakt in de verzendtool. “In geen tijd is een pakje verstuurd”, weet hij. “Ik hoef gewoon in te loggen en al mijn verzendgegevens staan klaar. Ik moet de verzendetiketten enkel nog printen en op het pakje kleven. Bovendien kan ik klanten ook een code sturen waarmee ze hun pakje kunnen volgen. Zo’n account vergemakkelijkt trouwens ook aanzienlijk mijn administratie. Ik krijg een maandelijkse afrekening voor het aantal verstuurde pakjes die maand.”

Heel tevreden over samenwerking

Astroshop Urania werkt nu al drie jaar samen met bpost. Marc: “Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van bpost. En ook van onze klanten hebben wij nog nooit klachten gehoord.”

products

Over Astroshop Urania

Astroshop Urania is de fysieke winkel en webshop van Volkssterrenwacht Urania in Hove. Met meer dan 800 producten heeft de astroshop het grootste sterrenkundige assortiment in België.

www.astroshopurania.be