contact-desktop

Welke doelgroep is het meest geschikt voor u?

Met info over meer dan 1 miljoen Belgische gezinnen, kunnen we u voor elke reclamezending het perfecte adressenbestand leveren. Kies hieronder uw sector en kijk welke doelgroepen u kan bereiken met onze data.

 

Audience Packs voor uw sector

Bepaal uw ideale doelgroep dankzij onze Audience Packs

  • U hoeft zelf niet te zoeken, onze experts hebben relevante profielen (Audience Packs) samengesteld die bruikbaar zijn voor uw sector, op basis van meer dan 1500 selectiecriteria.
  • Selecteer een of meerdere Audience Pack(s) op basis van levensstijl en aankoopintenties: promojagers, online kopers, verhuizers...
  • Verfijn aan de hand van geografische zone en socio-demografische criteria zoals leeftijd, geslacht, inkomensklasse enz… uw doelgroep is zo klaar.
  • Geniet van een interessante promotie op deze Audience Packs.

Vragen over uw ideale doelgroep?

Maak een afspraak met een KMO-expert.

 

Ik wens een afspraak te maken

Wat met de GDPR en privacy?

We bekomen onze data aan de hand van consumentenbevragingen. Door vragen in te vullen die peilen naar levensstijl en gewoontes geven consumenten aan dat ze relevante promoties willen ontvangen. We communiceren duidelijk welke data we verzamelen, voor welke doeleinden en hoe lang we ze bijhouden. Zo zorgen we ervoor dat we de privacy van de consumenten beschermen en kunnen we u de zekerheid geven dat de gegevens gebruikt mogen worden. Meer info in ons privacy beleid.

Ook interessant voor u

GDPR >
 

Alles wat u moet weten over de General Data Protection Regulation

DIRECT MAIL >
 

De oplossing voor uw geadresseerde reclamezendingen

DISTRIPOST >
 

De oplossing voor uw ongeadresseerde reclamezendingen

Product Category