contact-desktop

banner covid
POSTED 25,May 2020
Op naar het nieuwe normaal … zo kunt u creatief communiceren met uw klanten

De cijfers gaan gestaag maar zeker de goeie richting uit, maar van ‘terug naar normaal’ is nog geen sprake. De focus in uw communicatie moet dus blijven liggen op empathie. Toch kunt u kunt ook positief én creatief uit de hoek komen. En dat met papier!
Onze media-experte Tatjana Raman verzamelde enkele inspirerende voorbeelden.

1. Informeer

Gaat uw vestiging terug open? Stel uw klanten en prospecten gerust dat u de nodige voorzorgen hebt genomen om hun veiligheid te garanderen. En vraag hen om hun steentje bij te dragen en zich aan de social distancing-maatregelen te houden. Of informeer hen over hoe u hen kunt helpen om deze periode door te komen. ING weidde bijvoorbeeld een uitgebreide nieuwsbrief aan de coronacrisis.

ING Newsletter

2. Versterk uw relatie

Zowel trouwe klanten als prospecten zaten de afgelopen weken met hun hoofd bij de Corona-crisis. Als u geluk had, kon u online nog zaken doen en toch contact houden. Maar zelfs dan is het een goed idee om de relatie terug aan te halen. Geen betere tijd om een lach op hun gezicht te toveren met een verrassing of een oplossing die hun dagdagelijkse leven makkelijker maakt...

Chacha

3. Bied promoties aan

Het mag terug officieel: promoties aanbieden! En sommige klanten en prospecten kunnen het meer dan ooit goed gebruiken. Let wel: ook in deze communicatie blijft empathie de norm.

Maxi Zoo

 

Meer weten?

Tatjana nam op 19 mei het woord in een webinar.

 

Bekijk het hier