contact-desktop

Testimonial
POSTED 12,november 2019
Optiekzaak Claeyssens Optic stuurt elke klant een verjaardagskaart. “De perfecte manier om onze klanten persoonlijk aan te spreken.” Lees het verhaal.
POSTED 20,mei 2019
Voor Mister Genius, IT-manager voor particulieren, zelfstandigen, kmo’s, vzw’s en alle andere bedrijven die niet kunnen rekenen op een kwalitatieve IT-service, is het vanzelfsprekend om zowel offline als online communicatie in te schakelen.
POSTED 17,mei 2019
De familie Grafé Lecocq is intussen al vier generaties gepassioneerd bezig met de rijping van en handel in Franse wijnen. Hun onderneming, die werd opgericht in 1879 en in België uniek is, mag dan op traditionele en artisanale wijze omgaan met hun wijnen, hun marketing- en communicatieactiviteiten hebben gelijke tred gehouden met de maatschappelijke en technologische evoluties.
POSTED 17,mei 2019
Boodschappen-aan-huisdienst Beedrop lanceerde in juni 2018 een promocampagne met kortingsbonnen. Ontdek hoe bpost bijdroeg tot het succes.
POSTED 03,december 2018
Ontdek hoe Valerie, zaakvoerster van een lingeriespeciaalzaak in Wingene, samen met bpost van haar opendeurdagen een groot succes wist te maken.