contact-desktop

Online en offline
POSTED 14,mei 2020

Het is moeilijk om als particulier, zelfstandige of bedrijfsleider van een kmo of vzw een informaticapartner te vinden die mee is met alle recente ontwikkelingen en uitdagingen. Die vaststelling heeft Olivier Olbrechts geïnspireerd om Mister Genius op te richten.

POSTED 20,juni 2019
Hoe maakt u reclame voor uw zaak? In deze blogpost nemen we zowel e-mail als geadresseerde brievenbusreclame (ook Direct Mail) onder de loep.
POSTED 26,september 2018
Like and share. Twee woorden die alomtegenwoordig zijn. We leven in een tijd waarin het delen van selfies en ervaringen via social media goed ingeburgerd is. In deze blogpost vertellen we u hoe u uw direct mailing database kunt inzetten om een online community te creëren met fans die uw merk online versterken en delen.
POSTED 26,september 2018
Een onderneming zonder website: is het nog denkbaar? Ook e-mail, Facebook en Instagram worden stilaan onmisbaar voor de marketing van uw zaak. Welke specifieke rol heeft offline marketing, zoals direct mail, in dit tijdperk? Het antwoord daarop zal u misschien verrassen.
POSTED 25,september 2018
In het huidige digitale tijdperk is het ondenkbaar om niet in te zetten op online marketing. Maar daarom alle traditionele media laten vallen? In dit artikel vertellen we u waarom de ideale mediamix een combinatie van online en offline reclame is.