contact-desktop

4 unieke diensten van bpost, specifiek voor kmo’s
POSTED 04,July 2019
4 unieke diensten van bpost, specifiek voor kmo’s

Duur, complex, tijdrovend … Veel kmo’s denken dat brievenbusreclame enkel voor grote bedrijven is. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. bpost doet er alles aan om het kmo’s zo makkelijk mogelijk te maken. Hieronder ziet u hoe we ook uw zaak vooruit kunnen helpen.

Persoonlijke begeleiding door een kmo-adviseur

Hebt u een vraag over brievenbusreclame? De kmo-adviseur is uw eerste aanspreekpunt. Hij zal u op basis van uw reclamenoden vrijblijvend advies geven. U komt bijvoorbeeld te weten welke oplossing het best bij u past, hoeveel het kost en hoe alles praktisch in z’n werk gaat.
Vraag vrijblijvend uw gesprek aan  
Ontdek de voordelen van huis-aan-huisreclame  
Ontdek de voordelen van geadresseerde reclame  

 

Adressenbestanden op maat van uw sector

U weet wie uw doelgroep is, maar u hebt hun contactgegevens niet? Geen probleem. Met info over meer dan 1 miljoen Belgische gezinnen, kunnen onze data-experts voor u het perfecte adressenbestand samenstellen. Voor meer dan 20 sectoren hebben we zelfs databases klaarstaan, op basis van de levensstijl en de voorkeuren van de doelgroep.
Vind uw ideale adressenbestand  

 
 

"Voor onze degustatie-events huren we adressenbestanden van bpost. Die worden samengesteld op basis van meerdere criteria: koopkracht, geografische locatie, leeftijd, interesse in wijnen enz." 

Christophe
Christophe Stenuit,
zaakvoerder van wijnhandel Grafé Lecocq

Lees het volledige verhaal  

Een online platform om een reclamepartner te vinden

Schrijven, ontwerpen, drukken … Voor uw reclamezending kunt u misschien wel wat hulp gebruiken. Dankzij ons partnerplatform vindt u in een mum van tijd bedrijven uit uw regio die u kunnen helpen bij uw brievenbusreclame. Van communicatiebureaus tot drukkerijen.
Vind een reclamepartner in uw buurt  

 

Nuttige achtergrondinfo en concrete tips & tricks

Waar moet u rekening mee houden als u een tekst voor een reclamefolder schrijft? En als u de folder ontwerpt? Wanneer kiest u voor een huis-aan-huisfolder, wanneer voor geadresseerde reclame? En hoe meet u het succes van uw reclameactie? U leest er alles over in de artikels op deze blog en in onze praktische online gidsen.
Ontdek alle artikels op deze blog  
Download de gids voor huis-aan-huisreclame  
Download de gids voor geadresseerde reclame